Prosjektledelse – fine art

Kvalitet er grunnlaget i alt vi gjør, og vi kan tilby bred kompetanse gjennom hele prosessen. Oppdragene våre omfatter både planlegging av transportruter og håndtering av toll-, forsikrings- og sikkerhetsspørsmål. Vi tilbyr magasinering av alt fra enkeltgjenstander til hele samlinger. Vi tilbyr rådgivning og tjenester i forbindelse med emballering, transport og installasjon av både mindre verk, tunge skulpturer og hele samlinger og utstillinger.

Vi er en del av internasjonale nettverk for kunsttransportører og tilbyr ansatte med lang erfaring og sterk vilje til å løse nettopp dine utfordringer på en trygg måte.

Vi tar ansvar for hele kjeden – fra at konservatoren vår vurderer og dokumenterer tilstanden på gjenstandene og oppbevarer dem i våre sikkerhetsklassifiserte magasiner, til at emballasjeteknikerne våre bygger spesialemballasje til transporten og at prosjektlederne våre håndterer prosjektet og dokumentene dine hele veien.

Medarbeiderne våre er spesialister, og de ser derfor hvilke utfordringer og behov som finnes i nettopp ditt prosjekt – uansett om du trenger hjelp til en enkeltjobb eller ser etter en langsiktig logistikkpartner med hele verden som arbeidsområde.

Vår kompetanse og erfaring er din trygghet.