Flytting av safe

Alle som har prøvd å flytte en safe på egen hånd vet hvor tungt og rFlyttning av safeisikabelt dette kan være. Hvis du må flytte en safe er det derfor best å overlate jobben til en ekspert. Vi har lang erfaring med slik transport og vil sørge for at din safe kommer trygt frem til riktig tid. Vi har spesialutstyret og kompetansen som kreves og har alltid sikkerheten i høysetet når vi jobber, både når det gjelder safen din og personalet vårt.

Hver kunde har sine unike behov. Vi har vært i bransjen siden 1968 og har omfattende kunnskap om håndtering og transport av safer. Med egne biler, terminaler og sjåfører kan vi tilby stor fleksibilitet i kombinasjon med utmerket service og et tydelig mål om å levere i henhold til avtalen.

MTABs linjetrafikk er hjertet i det riksdekkende distribusjonssystemet. Daglige avganger med spesialgods og verdiøkende tjenester til og fra Sveriges største byer gjør MTAB til et unikt transportselskap. Det meste av godset transporteres uten emballasje og håndteres alltid av erfarne sjåfører.

Hva kan vi gjøre for deg?

  • Transportere safe?
  • Installere safe / Installasjon av safe?

Les gjerne mer om tjenestene våre, og ikke nøl med å ta kontakt!