Transportere medisinteknologi
Transportere medisinteknisk utstyr

Transportere teknologi,medisinteknologi og medisinteknisk utstyr

Transport og installasjon av Dental- og medisinteknisk utstyr

MTAB High Tech Logistics er spesialister på håndtering av dental- og medisinteknisk utstyr. Vi hjelper kundene våre med både transport, installasjon og konfigurering av ømfintlig teknologi. Håndtering av medisinteknisk utstyr som røntgensystemer og tannlegeutstyr, krever en varsom hånd og stor teknisk kunnskap. Derfor er våre sjåfører og teknikere spesialopplærte og har bred kunnskap på området – alt for at du skal kunne føle deg trygg når du bruker MTAB.

Vi bruker spesialtilpassede lastebiler til transport av medisinteknisk utstyr. Bilene er utformet for å kunne transportere ømfintlig, temperaturfølsomt og uemballert utstyr. MTAB High Tech Logistics har lang erfaring med transport og installasjon av produkter som datatomografer, magnetkameraer, syklotroner, røntgenutstyr, instrumenter og laboratorieutstyr.

MTAB kan også bidra med oppbevaring på flere steder i Sverige. Lagrene våre er sikkerhetsklassifiserte og temperaturregulerte, hvilket betyr at utstyret ditt står trygt og sikkert.

Når du gir MTAB High Tech Logistics ansvaret for å håndtere og installere utstyret ditt, får du en nøye sammensatt prosess fra bestillingstidspunktet til utstyret er i drift. Resultatet blir en effektiv logistikkhåndtering med prosjektsamordning og punktlige leveranser, som ikke forstyrrer den pågående virksomheten din.

  • Transportere teknologi og levering på ønsket sted
  • Henting og gjenvinning av gammelt utstyr
  • Mekanisk installasjon
  • Dekontaminering, datarensing og rene soner
  • Sikkerhetslager
  • Teknikerteam i hele Norden
  • Håndtering av låne- og demoutstyr

Bransjer

50 år i bransjen har gjort oss til en av Nordens ledende transportører av teknologisk og ømfintlig utstyr. MTAB High Tech Logistics leverer transport, lagring, installasjon og konfigurering av utstyr i en rekke ulike bransjer.