IT, datalagring & telekom
Transport, installation och lagring

Flytte IT-utstyr

Transportere telecomutstyr og Flytte IT-utstyr

Transport og installasjon av utstyr innen IT, datalagring og telecom

MTAB High Tech Logistics tilbyr logistikktjenester for ømfintlig teknisk utstyr innen IT, datalagring og telecom. Vi har mange års erfaring med håndtering, transport og installasjon av IT-utstyr, for eksempel servere, datarack, dataskap, datakabinetter og datamaskiner. Som helhetsleverandør sørger vi for at produktene dine leveres, håndteres og installeres med stor teknisk kunnskap og presisjon.

Transportere telecomutstyr og Flytte IT-utstyrTransport og flytt av teknisk og telecom- og IT-utstyr krever grundig planlegging og forberedelse. Derfor tilbyr vi en besiktigelse av forholdene på stedet, slik at vi kan sikre at IT- og datautstyret ditt kommer på rett sted til rett tid. Vi bruker spesialtilpassede lastebiler til transport av IT- og datautstyr. Bilene er utformet og utstyrt for å kunne flytte og transportere ømfintlig og uemballert IT-utstyr.

Når du gir MTAB High Tech Logistics ansvaret for å håndtere og installere IT-utstyret ditt, får du en nøye sammensatt prosess fra bestillingstidspunktet til utstyret er i drift. Resultatet blir en effektiv logistikkhåndtering med prosjektsamordning og punktlige leveranser. MTAB kan også bidra med datasletting, destruksjon og gjenvinning av elektronikkavfall.

  • Levering på ønsket sted
  • Konfigurasjon og prøveinstallasjon på stedet
  • Flytting av datahaller
  • Montering og demontering av kabinetter, dataskap og serverrack
  • Funksjonstest og konfigurasjon før levering
  • Datasletting og gjenvinning av elektronikkavfall
  • Sikkerhetslager

Bransjer

50 år i bransjen har gjort oss til en av Nordens ledende transportører av teknologisk og ømfintlig utstyr. MTAB High Tech Logistics leverer transport, lagring, installasjon og konfigurering av utstyr i en rekke ulike bransjer.