Transport

MTAB High Tech Logistics håndterer og transporterer ømfintlig, tungt og stort teknisk og medisinsk utstyr i spesialbygde biler. Bilene er tilpasset det nordiske klimaet og har høy sikkerhet.

Kapasitet
Lastebilene våre har god kapasitet for større gjenstander. Bilene har helluftfjæring og spesialutstyr for sikker frakt av alle typer teknisk utstyr, også uemballerte gjenstander. Bakløfteren har en kapasitet på tre tonn og er utformet for å redusere vibrasjoner ved inn- og utlasting til et minimum.

Temperaturstyring
Bilene kan holde en konstant temperatur med optimal fordeling, avhengig av været. Luftfuktighet og temperatur stilles og overvåkes av sjåfør og transportør fra førerhuset. Vi samarbeider med varmeisolerte terminaler, hvilket betyr at klimastyringen overholdes selv ved lengre transportoppdrag i Europa.

Sikkerhet
Bilene våre har forsterket innbruddssikring, personalarm og et sikkerhetsklassifisert låsesystem. GPS-posisjoneringssystem og geofencing er installert, og kjøreruten er programmert på forhånd. Eventuelle avvik fra ruten blir varslet til et sikkerhetsselskap. Lasten overvåkes også via en videofeed til førerhuset.

Kunnskap
Sjåførene våre er erfarne spesialister innen transport av ømfintlig og stort teknisk utstyr.

Miljø
MTAB streber mot å utelukkende benytte det fornybare og fossilfrie drivstoffet HVO100 for å redusere CO2-utslippet. Bilene oppfyller alle krav for av- og pålasting i både nasjonale og internasjonale miljøsoner.