Play video

HIGH TECH LOGISTICS – En unik verdikjede for teknologiforsyninger

Med ansvaret for å flytte sensitivt, tungt, verdifullt og stort teknisk utstyr oppstår unike behov. Du vil ha produktene på plass – klart til bruk. Våre medarbeidere er faglærte om installasjon og konfigurasjon av dine produkter. Trenger du spesialemballasje og transportkasser kan vi produsere dette, eller vi kan løse transporten helt uten emballasje. Du ønsker å fokusere på din virksomhet, og det er derfor vi kan løse transport og alle unike behov som oppstår. Fra idé til ferdig installasjon.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Kontakt meg

Bransjer

50 år i bransjen har gjort oss til en av Nordens ledende transportører av teknologisk og ømfintlig utstyr. MTAB High Tech Logistics leverer transport, lagring, installasjon og konfigurering av utstyr i en rekke ulike bransjer.

Kundecase

Om oss

Vi er Skandinavias ledende aktør i forvaltningen av kunst, tekniske produkter og turnevirksomhet. Vår misjon er å transportere, håndtere og lagre skjøre og verdifulle gjenstander / produkter med minimal innvirkning på frakt og miljø. MTAB Group er representert med egne selskaper i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Kontakt meg

Navn

E-post

Telefon

Hva kan vi hjelpe deg med?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.