Transport i Europa

Veletablert linjetrafikk i Norden og Europa

Europatrafik
MTAB har et veletablert, internasjonalt nettverk som garanterer at hele transportkjeden er sikker og holder høyeste kvalitet.

Sikre transporter med egne kunstbiler over hele Norden og Europa. MTABs helhetsløsning og ansvar blir selvfølgelig med på veien i hele Europa.

Samlasting

MTAB transporterer ømtålige, store og verdifulle kunst- og utstillingsgjenstander over hele Europa. Samlastingstjenesten er en fleksibel, kostnadseffektiv og sikker løsning for alle typer transport. Produktene samlastes med andre forsendelser i Europa – alltid i våre spesialutstyrte kunstbiler med høy sikkerhet. Vi har et veletablert, internasjonalt nettverk som garanterer at hele transportkjeden er sikker og holder høyeste kvalitet.

Linjetrafikk

Lastebilene våre ligger i linjetrafikk over hele Norden og Europa, med planlagte intervaller. MTAB trafikkerer blant annet Berlin, Köln, Frankfurt, Paris, Rotterdam, Amsterdam, Hamburg og London med stopp i nærliggende områder.

Separat transport

Vi tilbyr selvfølgelig skreddersydde løsninger med separatetransporter i hele Europa og resten av verden.

Tollhåndtering

Vi har lang erfaring med å ta oss av tollhåndteringen for kundene våre. Uansett land, hjelper vi gjerne til med planlegging og håndtering av alle typer import- og eksporttoll.

Helhetsløsning

Vi tilbyr leveringstjenester som pakking, utpakking og opphenging av kunst, uansett hvor i verden gjenstandene dine er på vei.

Internasjonal transport

For langdistanseoppdrag eller større kontraktslogistikk, har vi også et etablert internasjonalt nettverk.