Vårt magasin Brought to you by

Velkommen til et nytt nummer av Brought to you by. Bladet gir et lite innblikk i vår verden, men også et møte med noen av kundene våre.


Bestill

Hvilken avis ønsker du å bestille?


Hva vil du bestille?Vi lever i en tid som krever at vi løfter blikket og tenker langsiktig, og ikke bare jobber mot våre egne, kortsiktige mål. I snart 50 år har vi hos MTAB forvaltet våre oppdragsgiveres tillit i forbindelse med håndtering, transport og oppbevaring av ømfintlige og verdifulle gjenstander.

Miljøarbeidet har preget virksomheten vår i flere tiår. Allerede i 1995 bygde vi Sveriges første miljøklassifiserte industribygg, og dette er fortsatt hovedkontoret vårt.

Vi mener likevel at vi kan bli enda flinkere og lære enda mer. Vi har en ambisjon og en retning vi vil gå.

Vi vil være med og påvirke fremtiden i bransjen vår, og du kan lese om et eksempel på dette senere i bladet. Moving Art Project er en turnerende kunstutstilling der vi støtter begavede kunstnere ved å hjelpe dem med å nå ut til et nytt publikum utenfor de store byene.

Som transportselskap er vi alltid i bevegelse, og vår nordiske tilstedeværelse er nå forsterket gjennom kontorer og virksomheter i både Sverige, Norge, Finland og Danmark. Flere av kundene våre har virksomhet i hele Norden og setter pris på å ha kontaktpunkter i hele regionen. Les mer om vårt nye kontor i Finland senere i bladet.

Les hvordan Ateneums (Finland) vandreutstilling med Helene Schjerfbeck reiste tur/retur Finland–Japan. Les om hvordan Uppsala Universitet (Sverige) pakker ned kunstskattene sine for renovering av lokalene, og om hvordan vi håndterte flyttingen av et stort museum i Norge. Du får også muligheten til å være med Göteborgs symfoniorkester på konsert i Vara (Sverige).

Kos deg med bladet!