MTAB kjøper Bollhem

Simon och Mikael B
Simon Fors og Micke Bollhem

MTAB kjøpte 1 februar turnétransportøren Mikael Bollhem AB. Grunnlegger og eier Mikael Bollhem og hans stab vil fortsette driften under MTAB’s varemerke.

Bollhem har siden slutten av 1980-tallet vært en av de ledende turnétransport selskaper og har gjennomført oppdrag for mange svenske og flere store internasjonale artister.
– Vi er svært glade for å fullføre denne transaksjonen med Michael, sier Simon Fors, administrerende direktør i MTAB. Bollhem er et svært veldrevet og anerkjent selskap i bransjen og har et utmerket renommé for sin høye kvalitet.
MTAB’s mål er å vokse i segmentet turnétransport.
– Med Michael Bollhem og hans selskap, hever vi nå vår kompetanse, utvikler og utvider vårt produkttilbud og tjenester, og muligheten til å skape synergier som vi håper vil bringe våre kunder en rekke fordeler, sier Simon Fors.

Ledende turnétransportør
Michael Bollhem har i lengre tid vært på utkikk etter en større partner for å utvikle sin virksomhet:
– Jeg ser frem til å bidra med min kompetanse og erfaring  i MTAB for å bygge opp sveriges ledende turnétransport selskap, sier han. Vi vil også tilby turnétransport tjenester over hele Norden og Europa. Dette er en ny start for meg personlig, og jeg føler densamme energien fra Simon Fors og hans kolleger.

Michael Bollhem vil arbeide ved MTAB’s hovedkontor i Bromma og være en del av ledelsen for virksomheten MTAB Turnéservice sammen med Sten Jogbäck og MTAB Business Area Manager for turnétransport, Gustav Forsell.

Fakta
Foruten musikkscenen har Bollhem i over 20 år transportert blant annet Cullbergballetens turnèer og mange orkestre i Norden samt en rekke store TV-produksjoner, som Stadskampen. Bollhem AB omsetter for ca SEK 7 millioner kroner, har fire ansatte og en moderne flåte av fire lastebiler og åtte trailere. MTAB Turnéservice har dermed over ni lastebiler og 12 trailere.