MTAB styrkes innenfor turnétransport

Verdensturneer i egen regi

jonas bengtsson

MTAB fortsetter sin ekspansjon innenfor turnétransport ved å rekruttere Jonas Bengtsson som prosjektleder for området fly- og sjøtransport. Jonas kommer fra Sound Moves (UK) i London, som er et av verdens ledende selskap innenfor fraktløsninger til underholdningsbransjen, hvor han arbeidet med store internasjonale artister og deres turneer.

Jonas har vært prosjektleder hos Sound Moves på det skandinaviske markedet og arbeidet med fly- og sjøtransporten for internasjonale turneer, som bl.a. Cullbergbaletten.Knife, The Hives, Kent og Dramaten.

På MTAB vil Joas videreutvikle transporttjenester til kunder som skal turnere internasjonalt. Gjennom et personlig forhold til Sound Moves, kan MTAB tilby høyeste standard på verdensomspennende frakt- og håndteringstjenester til nordiske artister og eventfirma. Jonas vil ha sin base i MTABs hovedkontor i Bromma, men ha hele Norden som sitt arbeidsområde.

–      Kvalitet i alle deler var mottoet mitt da jeg arbeidet i Sound Moves, og jeg er glad for å ha kommet til et selskap som har de samme ambisjonene og samtidig har mange års erfaring med turnévirksomhet, sier Jonas.

I MTABs tilbud innenfor fly- og sjøtransport for eventer og turneer, er en rekke ekstraverdi-tjenester som f.eks. ATA Carnet, toll klarering, sikkerhetsskanning og konsulenttjenester.

–      I våre oppdrag inngår alltid personlig overvåking av pakkingen av turnématerialet. Vi veier, måler, bygger opp pallene, pakker inn og kontrollerer at alt utstyret er sikret før det kjøres til fly- eller sjøtransport.

–      Våre samarbeidspartnere arbeider på samme måte når de tar i mot utstyret. Og vi har samme kvalitetssyn, uansett om det handler om et mindre band eller en verdensstjerne med flere tusen tonns utstyr. Alt må kontrolleres ned i minste detalj, med tanke på verdien og at det er veldig følsomt utstyr vi har ansvaret for.

For mer informasjon:

Johannes Fors, salgssjef MTAB, +46 8-54 600 131
Gustav Forssell, leder for turnéservice, +46 8-54 600 156
Jonas Bengtsson, selger fly/sjø, +46 73-030 09 26