Transport och inbärning - Ömtåliga transporter

Transportere og bære inn – Sikkerhetstransport og sikkerhetslager

Om oss

I snart 50 år har vi hjulpet våre kunder med å håndtere, transportere og forvalte sensitivt og verdifullt gods. I løpet av denne tiden har vi bygget opp ekspertise og kompetanse som har gjort oss til Nordens ledende leverandør av Tredjepartslogistikk og 3pl løsninger.

Vårt bærekraftige arbeid preger hele virksomheten og vi driver et målrettet arbeid for minimal miljøpåvirkning i alle ledd. Gjennom effektiv bruk av ressurser og bevisste valg av materialer og produkter streber vi etter å være førstevalget til en miljøbevisst kunde.

Vi vet at de beste løsningene, utført av de mest kompetente medarbeiderne, gir merverdi til våre kunder.

#Brought to you by MTAB er vårt løfte om et gjennomarbeidet og profesjonell løsning for våre kunders unike transportbehov.

Hva vi gjør

Vi vil alltid gi deg muligheten til å overlate hele ansvaret til oss for å løse dine logistikkbehov. Vår logistikk har lang erfaring med å samordne og planlegge transport for optimal effektivitet med minimal miljøpåvirkning.
Gjennom kunnskap, kreativitet og stor tillit har vi utført hundrevis av unike transporter over hele verden – noe vi er stolte over.

Sikkerhetstransport og sikkerhetslager er vår spesialitet.

 


MTAB 50 år

MTAB 50 år

2018 var et jubileumsår for MTAB – vi feiret 50 virksomme år på markedet

Alt begynte i Stockholm i 1968, med en transportløsning for ømfintlige produkter som var vanskelige å frakte. Virksomheten skjøt fart, og selskapet skulle vise seg å bli en betydelig aktør innen transport av museumsgjenstander og ømfintlig datautstyr. IBM og et større museum var blant de første kundene – to markeder som siden den gang har vært tett knyttet til virksomheten vår. Les mer


 

Transportföretag konst

Vi er Skandinavias ledende aktør i forvaltningen av kunst, tekniske produkter og turnevirksomhet. Vår misjon er å transportere, håndtere og lagre skjøre og verdifulle gjenstander / produkter med minimal innvirkning på frakt og miljø. MTAB Group er representert med egne Spesialtransport selskaper i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Nordisk transport.