Spesialemballasje – Made by MTAB

MTAB Lagermedarbejder

Når du skal flytte kunst eller teknologi, er vår oppgave å tenke både innenfor og utenfor boksen. Unike gjenstander krever unike løsninger. Derfor skreddersyr vi emballasjen du trenger på vårt eget verksted.

Hvis du har behov for teknologi- eller kunsttransport, kan vi ved behov gjennomføre en visuell inspeksjon av gjenstandene på stedet. Deretter bygger vi, i samråd med deg, transportkasser som er skreddersydde for akkurat dine gjenstander.

Spesialtilpasset produksjon på eget verksted

MTAB emballage för specialtransportVi har ikke bare egne transportbiler – vi produserer også emballasjen din på vårt eget verksted. På denne måten har vi full kontroll på hele prosessen. Når du bestiller flytting av ømfintlig utstyr, kan du være trygg på at vi kun benytter kvalitetsmaterialer.

Miljøklassifisert kryssfiner

Vi bruker kun miljøklassifisert kryssfiner som males med vannbasert maling. Dessuten drives hele produksjonen av miljøsertifisert strøm fra vind- og vannkraftverk, noe vi er svært stolte av.

Ditt behov, vår emballasje

Frakt av ømfintlig utstyr krever fleksibilitet, og ingen oppdrag er for vanskelige, kompliserte eller sensitive for oss. Ingen kasse er lik den andre, og vi kan produsere alt fra bittesmå til svært store kasser.

Vi transporterer også uten emballasje

High-Tech LogisticsVed for eksempel transport av medisinsk utstyr velger vi ofte å transportere uten emballasje. Bilene våre er godt tilpasset for transport av ømfintlige gjenstander, og sjåførene våre har lang erfaring med teknologisk utstyr.

Emballert eller uten emballasje – gjenstandene dine er alltid i trygge hender!

Bestill neste transport

Vi hjelper deg gjerne med transport, installering og oppbevaring av kunst og teknologisk utstyr.

Les mer om tjenestene våre