Avancert spesialtransport

Spesialtransport

Avanserte spesialtransporter

Vi har hatt fokus på avansert spesialtransport helt siden oppstarten i 1968, og utviklet skreddersydde logistikktjenester for kunst-, teknologi- og turnésektoren. Vårt mål er at det ikke skal finnes et eneste transportbehov som vi ikke kan bistå med. Vi har et prinsipp om at du som kunde alltid skal være trygg på at vi leverer tilpassede løsninger, uansett om forutsetningene endres underveis i prosjektet.

Vi har lang erfaring med alt fra avanserte løft til spesialtransport av ømfintlige og verdifulle gjenstander. Vi utvikler regelmessig bilene og anleggene våre for å oppfylle morgendagens logistikkrav. Vi er Nordens ledende transportør av teknisk utstyr og verdifull kunst, men vi er også stolte over å være en betrodd transportør for kultursektoren. Uansett om det gjelder museumsgjenstander, medisinsk utstyr, musikkinstrumenter eller flyttning av safe, er vi godt utrustet for oppdraget.

Vi garanterer sikker transport av dine gjenstander ved hjelp av klimatilpassede, spesialdesignede kunstbiler og personell med utdanning innen avansert teknisk installasjon.

Vi er den eneste svenske representanten i den internasjonale transportorganisasjonen ICEFAT. Dette er en verdensomfattende samarbeidsorganisasjon med kunst- og utstillingsdistributører fra over 70 land. Vi er også en del av nettverket Artim, sammen med ledende europeiske kunsttransportører. Den sterke organisasjonen vår, kombinert med et stort internasjonalt nettverk, garanterer at vi leverer høy kvalitet innen nordisk og internasjonal transport – en garanti for vår fortsatte posisjon som Nordens ledende aktør i bransjen.