Vi ønsker SwipBox Infinity velkommen

SwipBox Infinity MTAB High Tech Logistics

MTAB leverer lagring, transport, installasjon og service av pakkestasjoner på oppdrag fra den danske pakkeoperatøren SwipBox. SwipBox har hatt stor suksess med innovative løsninger for pakkehåndtering, og presenterer nå neste trinn i utviklingen med SwipBox Infinity.

Med SwipBox Infinity kan forbrukerne bestille pakkene sine direkte via appen og velge når de vil hente dem ut fra nærmeste SwipBox-stasjon. Med SwipBox Infinity kan samtlige pakkeleverandører levere i samme postboks.

Helhetsløsning fra MTAB

Kaj Kaczmarek, SwipBox

Vi har fått en totalløsning fra MTAB der de lagerfører pakkestasjonene våre, kjører dem ut og installerer dem. Tidligere måtte vi koordinere arbeidet selv, så vi sparer både tid og ressurser med denne løsningen.

SwipBox Infinity er enkel å installere, og det er allerede bestilt 10 000 pakkestasjoner i Danmark. Takket vært MTABs totalløsninger for transport og installasjon er det ventet at mange nye pakkestasjoner vil bli installert i løpet av kort tid.

Spesialtransport og installasjon av teknologi

Når du vil ha produktet på plass og klart til bruk. Ta kontakt med oss hvis du har behov for kvalitetstransport med merverdi. Vi tilbyr blant annet: